Albayrak: İş Sağlığı ve Güvenliği önemli konular arasında

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildi. Kurum personelinin hizmet verirken her konuda bilgili ve eğitimli olması gerektiğini kaydeden Büyükşehir Bel

Tekirdağ 22.06.2021 16:31:00 0
Albayrak: İş Sağlığı ve Güvenliği önemli konular arasında

Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından online olarak düzenlenen eğitimde; çalışma mevzuatından doğan konular, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, mesleki hastalıkların sebepleri, ilkyardım, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması, tahliye ve kurtarma gibi konular ele alındı. 

 

BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine 2015 yılından bu yana devam ediyoruz. Bu anlamda, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini memur- sözleşmeli ve şirket personeli ayrımı gözetmeden tüm personele yönelik uygulayan sayılı büyükşehir belediyesinden biriyiz.  Bir kurum personelinin hizmet verirken her konuda bilgili ve eğitimli olması gerekiyor. İş Sağlığı ve Güvenliği de bu konuların en önemlileri arasında yer alıyor. Bu kapsamda eğitimlerimiz belirli zaman aralıklarından devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10