Başkan Vahap Akay'ı ziyaret ettiler

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Tekirdağ Koordine ekibi Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarÄ

Çerkezköy 22.06.2021 19:41:00 0
Başkan Vahap Akay

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Tekirdağ Koordine ekibinden Rana Ilgın Gündüz, Aslı Gündüz, Seda Atakay ve Elif Ülkü Yılmaz, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Dernek hakkında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a bilgiler veren dernek üyeleri, “Merkezi Mersin’de bulunan sivil toplum kuruluşumuz UCİM, Türkiye’de 59 ilde, 60 binden fazla gönüllü ile faaliyet gösteriyor. Cinsel ihmal ve istismara maruz kalan çocuklarımızı, gönüllü avukatlarımız ile mahkemelerde temsil ediyor, çocuklara ve ailelerine rehabilitasyon desteği sağlıyoruz. Bunların yanı sıra, çocuk istismarı ile mücadele konusunda çeşitli projeler ve eğitimlerle ihmal ve istismarı önlemeye yönelik eğitimler düzenliyoruz. Yakın zamanda yapılanmaya başlamış olan UCİM Tekirdağ, bizlere destek olmak isteyecek ve bizimle birlikte yürüyecek gönüllülerini arıyor” dedi.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

 UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Tekirdağ Koordine ekibi, Belediye Başkanı Vahap Akay ile karşılıklı iş birliği ile yapabilecekleri projeler hakkında istişarede bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vahap Akay, “ Çerkezköy Belediyesi olarak, çocuk ihmal ve istismar konularında el ele vererek geleceğe umut olacak çalışmalara biz de katkı sağlamak isteriz. Sizlere ve ekibinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10