Parktaki çiviler tehlike saçıyor!

Çerkezköy'de bulunan bir parktaki oyun grupları tehlike saçıyor. Bazı oyun gruplarının sökülmesinin ardından kalan çiviler, çocuklarını parka getiren vatandaşları endişelendiriyor. Yetkililerin

Çerkezköy 23.06.2021 16:37:00 0
Parktaki çiviler tehlike saçıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çocuk parkları daha çok kullanılmaya başlandı. Oyun parklarında zamanla yıpranan ve sökülen oyun aletleri ise vatandaşların tepkisini çekti. Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak’ta bulunan parktaki bazı oyun gruplarının sökülmesinin ardından kalan çiviler, tehlike saçıyor.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN ZARAR GÖRMESİNDEN ENDİŞELİYİZ”

 

Çocuklarını parka getiren bazı vatandaşlar, “Çocuklarımızın parklarda güvenle oyun oynamasını istiyoruz ancak bazı oyun gruplarının sökülmesinin ardından çiviler kalıyor. Bazı çiviler yerlere saçılırken bazı çiviler ise oyun gruplarında kalıyor. Yetkililerin buna çözüm bulmasını istiyoruz. Pandemi sürecinde yeterince evlerde kaldık. Havaların ısınmasıyla birlikte çocuklarımızı evlerde tutamıyoruz. Dışarı çıkıp parklarda oynamak istiyorlar fakat biz endişe duyuyoruz. Çivilerin çocuklarımıza zarar vermemesi için çok fazla dikkat etmek zorundayız” dedi.

 

“DEFALARCA İLETMEMİZE RAĞMEN ÇÖZÜM BULUNMADI”

 

Bazı vatandaşlar ise bu konuyu defalarca belediyeye iletmelerine rağmen çözüm bulunamadığını belirterek, “Bu konuyu defalarca belediye yetkililerine ilettik ancak hala çiviler duruyor. Çocuklarımızın sağlığından endişe duyduğumuzu defalarca ilettik yine de çözüm yok. Bu konunun çözülmesi için illaki çocuğumuzun zarar mı görmesi gerekiyor? Çocuklarımızı parka götüremeyecek miyiz? Lütfen yetkililer bu soruna çözüm bulsun. Bu oyun gruplarının yenilenmesi veya bu çivilerin sökülmesi gerekiyor” dedi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10