Taksici esnafına ulaşımdaki değişiklikler anlatıldı

Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz, ilçede hizmet veren taksi şoförleri ile kent içi ulaşıma dair toplantı yaptı. Yılmaz, "Kentimizde ulaşımla ilgili hem sürücülerimizin hem de yayaların ya

Çorlu 24.06.2021 16:04:00 0
Taksici esnafına ulaşımdaki değişiklikler anlatıldı

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya; Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Çorlu Belediyesi Ulaşım Komisyonunda görevli Sait Ali Küçük ile Cüneyt Ergün, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş ve taksi şoförleri katıldı.

 

KAVŞAK DÜZENLEME PROJESİ ANLATILDI

 

Çorlu’da bulunan her taksi durağından temsilcinin katıldığı toplantıda Çorlu Belediyesi yetkililerince taksi şoförlerine kent içi ulaşıma dair sunum yapıldı. Sunumda Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Salih Omurtak Caddesi’ndeki kavşak düzenlemesine dair proje detaylarına da yer verildi.

 

ESNAFIN TALEPLERİ DİNLENDİ

 

Sunumun ardından esnafa tek tek söz hakkı verildi ve şehirle ilgili ulaşıma dair talepleri dinlendi. Esnafın ardından söz alan Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz, “Kentimizde ulaşımla ilgili hem sürücülerimizin hem de yayaların yaşam kalitesini artıracak bazı değişik uygulamalar yaptık. Bu uygulamaları da şehrimizde çalışan ve 7/24 sürücü koltuğunda oturan taksici esnafımızla masaya yatırdık. Esnaflarımızla periyodik olarak toplantılarda bir araya gelmeye ve kent içi ulaşım konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Belediyemiz yetkililerine ve Ulaşım Komisyonunda yer alan meclis üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10