Ormanya doğal yaşam parkını gezip gönüllerince eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi tarafından dernek üyelerine gezi programı gerçekleştirildi. Kartepe-Ormanya Doğal Yaşam Parkına giden özel insanlar gönüllerince eğlenirken, Türki

Çerkezköy 24.06.2021 16:09:00 0
Ormanya doğal yaşam parkını gezip gönüllerince eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri önceki gün doğaya akın ederken, dernek üyeleri Kartepe-Ormanya Doğal Yaşam Parkında gönüllerince eğlendi. Aileler bu mutlu anlarını ölümsüzleştirirken, minikler Ormanya hakkında eğitmenlerinden bilgi aldılar. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, engelli üye ve çocuklarına 23 Nisan’da gezi programı düzenlemek istediklerini fakat pandemi nedeniyle programın ertelendiğini ifade etti. Kocaçınar, “ Yeni normalleşme süreciyle birlikte dernek üyelerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz sözü tuttuk. 23 Nisan hediyesi olarak drnek üyelerimizi dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahip Ormanya Doğal Yaşam parkına götürdük. Bu geziye Çerkezköy Belediyesi üç araç desteğinde bulundu. Aynı zamanda hayırseverler Fahri Er ve Murat Akbay’da araç ikramlarında bulundu. Şahsım ve tüm üyelerimiz adına bu geziye destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur kaya


0282 726 91 91
0282 747 65 10