Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor​​​​​​​

Ergene genelindeki çöp konteynerleri Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personel tarafından belirlenen programlar dahilinde yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Ergene 25.06.2021 16:14:00 0
Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor​​​​​​​

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde kötü koku ve görüntüye sebep olacak çöp konteynerlerinde temizlik yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konteynerleri yıkayarak dezenfekte ediyor.

 

“İNSAN SAĞLIĞINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

 

Temizlik çalışmaları ile yaz aylarında oluşan kötü kokunun yanı sıra karasinek ve sivrisineğin çoğalmasının önüne geçildiğini de kaydeden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’mizde vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha temiz bir yaşam alanı sağlamak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı personellerimiz 7/24 görev başındalar, vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ergene’mizde insan sağlığına büyük önem veriyoruz, özellikle pandemi döneminde çalışmalarımızı daha da yukarı çıkardık. Çöp konteynerlerinin yıkanıp dezenfekte edilmesi, semt pazarlarının yıkanması, mıntıka temizliği, çöp konteynerlerinin düzenli olarak boşaltılması ve daha bir çok temizlik çalışmasını titizlikle sürdürmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10