Bölgenin ilk ve tek tema parkı olacak

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan Masal Park'ta çalışmalar sürüyor. Çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Ahmet Sa

Çorlu 29.06.2021 15:36:00 0
Bölgenin ilk ve tek tema parkı olacak

Çorlu Önerler Mahallesi sınırları içinde yer alan ve 21 dönümlük alana inşa edilen Masal Park'ta havuz ve otopark alanındaki tesviye çalışmaları tamamlandı. Tesviye çalışmaları park alanı içinde yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra oyun gruplarının, yürüyüş ve bisiklet yollarının, kafe ve dinlenme alanlarının konuşlandırılacağı noktalarda devam ediyor.

 

“Kentimize Önemli Bir Sosyal Tesis Daha Kazandıracağız”

 

Projenin tamamlandığında bölgenin ilk ve tek tema parkı olacağını belirten Başkan Sarıkurt, “Masal Parkın içerisinde 21 farklı konsept ve 167 tane masal kahramanı yer alacak. Ayrıca parkın içerisinde bir de çocuklara masal okuyacak ağaç olacak. Çorlu halkının yanı sıra çok sayıda bölgeden ziyaretçilerin uğrak yerlerinden biri olacak olan Masal Park, tüm vatandaşlarımızın tekrar tekrar ziyaret etmek isteyeceği bir sosyal tesis olacak. Parkımızın yapımını bir an önce tamamlayarak sevgili çocuklarımız ve vatandaşlarımızla birlikte açılışını gerçekleştirerek hizmete sunmak en büyük arzumuz. İnanıyorum ki ekiplerimiz bu çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklar” dedi.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10