Kurban pazarı 5 Temmuz Pazartesi günü açılacak

Çerkezköy'de 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Pınarça yolu üzerindeki kurban ve satış yerinde çadırlar kurulmaya başlanacak. Kurban Satış ve Kesim Yeri'ndeki düzenleme çalışmaları

Çerkezköy 29.06.2021 16:58:00 0
Kurban pazarı 5 Temmuz Pazartesi günü açılacak

Çerkezköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Kesim Yeri’nin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz. Alanımızın zeminine malzeme sererek, yer işaretlemelerini yapıyoruz. Yeni su hattının da döşendiği, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkanının bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için koyduğumuz su deposunun bakımını yaptık. Aydınlatmamızı elden geçirdik” dedi.

 

 5 TEMMUZ’DA HİZMETE GİRECEK

 

Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını 1-5 Temmuz arasında itibari ile kurmaya başlayacaklarını kaydeden Akay, “ 5 Temmuz Pazartesi günü itibari ile Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın girişine açılacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10