TRAKYAKA yönetimi Ergene'de toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2021 yılı Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında Ergene'de yapıldı. Bir önceki toplantıda alınan kararların deÄ?

Tekirdağ 30.06.2021 12:42:00 0
TRAKYAKA yönetimi Ergene

Avrupa Serbest Bölge’de yapılan toplantıya Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantı bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile başladı. Ardından Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından Avrupa Birliği Rekabetçi Sektörler Programı ‘Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Projesi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Ajansın organizasyon yapısında değişiklik önerisinin görüşülmesi ve bir projenin süre uzatım talebi değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

BÖLGE HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Toplantının ardından katılımcılar Avrupa Serbest Bölgesi’ni gezerek, Şahinler Holding ve Avrupa Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’den bölge hakkında bilgi aldılar.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10