1.lige çıkan İşitme Engelliler Futbol Takımı'ndan Başkan Akay'a ziyaret

İşitme Engelliler 2. Ligi'nde şampiyon olarak 1. Lig'e çıkmaya hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap A

Çerkezköy 1.07.2021 16:32:00 0
1.lige çıkan İşitme Engelliler Futbol Takımı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı Antrenörü İsmail İnan ve futbolcular ile birlikte gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Vahap Akay , “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımımızın başarısı bizleri son derece mutlu etti. Tüm takımımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının 1. Lig’de de devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 

 

İKİ MAÇINI DA GOL YEMEDEN KAZANDI

 

Haziran ayının son haftasında İstanbul Küçükçekmece’de yapılan 1. Lig'e Yükselme Grup müsabakalarının ilk maçında İzmit Derince Belediyesi’ni 6-0, ikinci maçında Çorlu Trakya İşitme Engeliler Futbol Takımı'nı 2-0  yendiklerini belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, “Elde ettikleri başarıdan dolayı futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah 1. Lig’de de Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edecekler” diye konuştu.

 

KISA SÜREDE HAZIRLANDIK

 

Pandemi nedeni ile yaklaşık 1.5 yıldır müsabakalardan uzak olduklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü İsmail İnan ise “Pandemi tedbirlerinin esnemesi ile birlikte 1. Lige Yükselme Maçlarının programı açıklandı. Biz de hemen takımımızı toparlayarak antrenmanlara başladık. Yaklaşık 1.5 aylık hazırlık sürecinin ardından Küçükçekmece’deki Yükselme Grubu müsabakalarına katıldık. İki maçımızı da gol yemeden tamamlayarak, sahadan galibiyet ile ayrıldık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bize her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz’a da ayrıca teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10