Vali Yıldırım, kiraz hasadına katıldı

Şarköy'ün Kirazlı Mahallesi'nde düzenlenen kiraz hasadına katılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Hasadını gerçekleştirdiğimiz kirazımızın değerini arttırmak için markalaşma

Şarköy 1.07.2021 16:41:00 0
Vali Yıldırım, kiraz hasadına katıldı

Vali Yıldırım’a Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal ve ilçe protokolü eşlik etti.

 

“MARKALAŞMAK ÖNEMLİ”

 

Çiftçiler ile hasat yapan Vali Yıldırım, “Bugün siz değerli çiftçilerimiz ile birlikte kiraz hasadını gerçekleştiriyoruz. Hepinize bol ve bereketli hasatlar diliyorum. Burada emek veren tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. Bereketli topraklara sahip ülkemizde, alın terini, emeğini toprakla buluşturan çiftçimizin, emeğinin karşılığını aldığını görmek mutluluk verici. Hasadını gerçekleştirdiğimiz kirazımızın değerini arttırmak için markalaşmak önemli. Bizler her zaman çiftçimizin yanındayız. İhtiyaçları olduğu zaman ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevde Gül MALİT

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10