Çiftlik Evleri bölgesine stabilize yol yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Çiftlik Evleri Yolu'nda yaklaşık 7 kilometrelik bir yol ağına tuvenan malzeme seri

Çerkezköy 1.07.2021 16:54:00 0
Çiftlik Evleri bölgesine stabilize yol yapılıyor

Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanı’na yakın bölgede bulunan Çiftlik Evleri bölgesinde (Küme Evler) stabilize yol yapım çalışmaları başladı.

 

“ÇİFTÇİLERİMİZİN ULAŞIMINI RAHATLATIYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanımıza yakın bir bölgede bulunan Çiftlik Evleri Yolu’nda stabilize yol çalışmalarımıza başladık. Salı günü başladığımız çalışmalar kapsamında yaklaşık 7 kilometrelik uzunluğundaki yol ağımıza tuvenen dolgu malzemesi sererek, sıkıştırıyoruz. Stabilize yol çalışmaları hafta sonuna kadar Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanımıza yakın bir bölgede bulunan Çiftlik Evleri Yolu’nda tamamlanacak. Hasat mevsimimin başlaması nedeni ile ihtiyaç duyulan bölgelerimizde stabilize yol çalışmalarımıza ağırlık vererek, tarım ile uğraşan çiftçilerimizin tarlalarına rahat bir şekilde ulaşmalarını amaçlıyoruz. Bu vesile ile de tüm çiftçilerimize bereketli ve sorunsuz bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10