Vali Yıldırım: Turizm ve tarım alanında yeterli kaynaklara sahibiz

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal ile birlikte Gürsel Öztekin ve ailesi

Tekirdağ 2.07.2021 14:20:00 0
Vali Yıldırım: Turizm ve tarım alanında yeterli kaynaklara sahibiz

Vali Yıldırım ve beraberindekiler bahçeyi gezerek üretilen ürünler hakkında üretici Gürsel Öztekin’den bilgi aldılar. Gürsel Tekin; “Bahçemize gelen insanlarımız, alacakları ürünleri kendileri topluyorlar, bahçemizde gezerek fotoğraf çektiriyorlar ve en önemlisi bahçemizden ayrılırken, yüzlerindeki gülümseme ile mutlu bir şekilde bizlere veda ediyorlar. Bahçemize gelen insanlarımızın buradan mutlu bir şekilde ayrılması bizim emeğimizin en büyük karşılığıdır ve bu aynı zamanda bizim azmimizin de kaynağıdır” diye konuştu.

 

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “İnsanlarımızın her geçen gün doğal ve yöresel ürünlere ilgisi artmaktadır. Bizler her bakımdan bereketli bir şehirde yaşıyoruz. İlimiz hem turizm hem de tarım alanında yeterli kaynaklara ve potansiyele sahiptir. Turizmin ve tarımın birleşmesi neticesinde ortaya çıkan Agro Turizm, ilimizdeki geçmişi çok eskilere dayanmasa bile, gelecekte çok ilerilere taşınacak ve ilimizin tanıtımına yardımcı olacak bir turizm dalı olarak yerini almış bulunmaktadır. İlimizin turizmine katkıları bulunan değerli çiftçilerimize teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10