Yüksel: Tüm çiftçilerimiz bereketli bir hasat dönemi geçirsin

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede tarım faaliyetlerinin başladığını kaydederek, nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri dileklerinde bulund

Ergene 2.07.2021 15:59:00 0
Yüksel: Tüm çiftçilerimiz bereketli bir hasat dönemi geçirsin

Çiftçilik ile uğraşan kişilerin yoğun bir hasat dönemine girdiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz dönemi tarım ürünlerinin gıda ihtiyacının karşılanması hususunda hayati bir önem taşımaktadır. Çiftçilerin verimli bir hasat dönemi geçirmeleri çiftçi kadar ülke içinde önemlidir. Son yıllarda çiftçilerin son derece zorlu şartlar altında mücadele ettiğini yakında gözlemlemekteyim. Ne zaman ki çiftçimiz rahata erişecek işte o zaman ülke ve bölgemizde gelişim hızlanacaktır” diye konuştu.

 

DİKKATLİ OLSUNLAR

 

Başkan Yüksel, “Temmuz ayıyla birlikte çiftçilerimizin tarlada hasat dönemi başladı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Toprak o kadar cömert ki, dökülen her damla alın terinin karşılığını verir” sözü ile bugün alın teri ile kazanan değerli çiftçilerimize bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini diliyorum. Bütün dileğimiz ürün verimlerinin yüksek olması ve tarlada verilen emeğin piyasada gerçek değer bulmasıdır. Ayrıca çiftçilerimizin pandemi sürecinde dikkatli olmalarını da istiyorum” dedi.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10