Başkan Çetin'den geleceğin futbolcularına ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, altyapısından yetiştirdiği sporcularla önemli başarılar kazanan Kapaklıspor Futbol Kulübü alt yapısını ziyaret ederek, genç sporcularla bir araya geldi. Gelece?

Kapaklı 4.07.2021 16:23:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, antrenmanlarına devam eden Kapaklıspor futbol okulu öğrencilerine ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Çetin’e, Başkan Yardımcısı Ruhi Özden’de eşlik etti.

 

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

 

Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban, yönetim kurulu üyesi Cengiz Vural ve alt yapı hocası Soner Çelik’in de bulunduğu ziyarette çocuklarla sohbet eden Başkan Mustafa Çetin, minik futbolcuların taleplerini de dinledi. Herkesin spor yapmasını hedeflediklerini dile getiren Başkan Çetin, “ Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır.  İlçemizde milli ve manevi değerlerine sahip, ahlaklı ve inançlı, bilgili ve başarılı, spor ve sanatla ilgilenen gençler yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de belediyemizin imkanları ölçüsünde var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımıza sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak en büyük arzumuzdur. Forma hediyeleri için Kulüp Başkanımız Nizamettin Çoban ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10