Sağlık çalışanları piknikte buluştu

Sağlık-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği, Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan sağlık çalışanları ve ailelerine yönelik piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Programda sağlık çalışanları ve

Kapaklı 4.07.2021 16:51:00 0
Sağlık çalışanları piknikte buluştu

Kapaklı İkizgözller mesire alanında önceki gün gerçekleştirilen organizasyonda sağlık çalışanları ve aileleri gün boyunca gönüllerince eğlenirken, programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, sendika temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, “ Pandemi döneminde yoğun bir çalışma yaptık ve aşılama zamanında da aynı yoğunlukta mesai harcadık. Bu organizasyonu bizlere sağlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür ediyoruz. Bugün moral ve motivasyon depolamak için buluştuk. Pandemi döneminde cefakarca çalışan sağlık personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK

 

Öksüz’ün ardında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “ Sağlık çalışanlarımızın pandemi döneminde nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz. Maalesef önceki gece bir trafik kazası olayının ardından Kapaklı Devlet Hastanemizdeki sağlık çalışanlarımıza yönelik bir şiddet girişimi olayı yaşandı. Ben bir kez daha geçmiş olsun demek istiyorum, maalesef bu tür cehaletle karşı karşıya kalabiliyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya çalıştık ve bu saatten sonra da olmaya devam edeceğiz. İnşallah en kısa zaman içinde Kapaklı’da yeni Devlet Hastanemizin inşaatı tamamlanacak ve fiziki olarak daha kullanışlı, daha modern 5 yıldızlı otel konforunda hastanemizde hizmet verecek” dedi.

 

HÜKÜMETİMİZ YERLİ AŞININ MÜJDESİNİ EN KISA ZAMANDA VERECEKTİR

 

Pandemi döneminde Türkiye’nin sağlık sisteminin ne kadar güçlü ve kuvvetli olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, “ Pandemi dönemi dünyada etkisini Türkiye'de de ciddi şekilde göstermiştir. Bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile başta olmak üzere hükümetimiz tıpkı siz sağlık çalışanlarımız gibi yoğun bir mesai harcamıştır. Çok şükür normalleşmenin ilk adımlarını bugünlerde attık. İnşallah hükümetimiz yerli aşının da müjdesini en kısa zamanda verecektir. Aşılama işlemlerinin de tamamlanmasını ardından ülke olarak maskeden de kurtulmuş olacağız. Pandemi döneminde cefakarca çalışan sağlık personelimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10