Boşanma aşamasındaki kocası çocuğunu kaçırdı

6 ay önce eşine boşanma davası açan ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Çiler Demirelli, yaklaşık bir ay önce 8 yaşındaki oğlu Yiğit'in parkta oynarken ortadan kaybolduğunu ve bir daha kendisinden hab

Çerkezköy 4.07.2021 17:40:00 0
Boşanma aşamasındaki kocası çocuğunu kaçırdı

Çerkezköy’de yaşayan ve 20 yıldır Kadir Demirelli ile evli olan 3 çocuk annesi Çiler Demirelli, boşanma sürecinde olduğu eşi tarafından alıkonulduğunu iddia ettiği 8 yaşındaki oğlu Yiğit’ten bir aydır haber alamıyor.

 

BOŞANMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

 

Eşinden gördüğü şiddet ve tehditler nedeniyle şikayetçi olduğunu ve eşine uzaklaştırma cezası verildiğini söyleyen Çiler Demirelli, “6 aydır ayrı yaşıyoruz. Boşanma davası açtım, süreç devam ediyor.  Yaklaşık bir ay önce çocuklarımla birlikte yeni eve taşındık. Eski evde kalan bazı eşyalarımızı almaya gittiğimizde küçük oğlum Yiğit, arkadaşlarını görmek istedi ve onlarla parka gitti. Oğlumun geri gelmemesi üzerine parka gidip onu aradık. Eski komşularım Yiğit’i babasının götürdüğünü söylediler. Günden beri oğlumun ne sesini duyabiliyorum, ne yüzünü görebiliyorum” dedi.

 

 

“OĞLUMUN SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM”

 

Oğlunun ortadan kaybolmasının ardından polise de başvurarak eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen Çiler Demirelli, daha önceki şikayetleri nedeniyle eşinin uzaklaştırma aldığını ve 2 kez de cezaevine girdiğini belirterek, eşinin kendisinden intikam almak için oğlunu alıkoyduğunu savundu. Oğlunun babası tarafından götürülmesinin ardından onu aramak için fabrikadaki işinden ayrıldığını ve sokak sokak her yerde onu aramaya başladığını söyleyen Demirelli, “Ne gecem kaldı, ne gündüzüm. Her yerde oğlumu arıyorum. Eşim Çerkezköy’de bir kıraathanede yövmiyeci olarak çalışıyordu. Pandemi nedeniyle kıraathaneleri kapanmasıyla işsiz kaldı. Kendisi şeker hastası. Benim sigortamdan yararlanmak için boşanmak istemiyor. Bana mesajlar atıyor. ‘Boşanma davasını geri çek gel konuşalım sonra çocuğu geri veririm’ diyor. Eşimin içki sorunu var ve içki içince ne yaptığını bilmiyor. Oğlumun sağlığından endişe ediyorum. Bir an önce sağlıklı bir şekilde oğluma kavuşmak istiyorum” dedi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10