Erseçkin: İlk seçimde iktidar olacağız

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın Geniş Katılımlı İstişare ve Seçime Hazırlık Toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı

Tekirdağ 5.07.2021 13:28:00 0
Erseçkin: İlk seçimde iktidar olacağız

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya; İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim işleri Başkan Yardımcıları GİK Üyeleri Dursun Çolak ve Kürşad Yamaner ile İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe başkanları, seçim işleri başkanları ve üyeler katıldı.

 

 

“MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

 

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “İYİ Parti olarak seçime hazırız. Olası bir seçim durumunda sandık görevlilerimiz hazır. Milletimizin İYİ Parti'ye olan teveccühü her geçen gün inanılmaz bir şekilde artıyor. Biz de teşkilat olarak, parti olarak her an bir seçim varmış gibi hazır olmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“YARIN SEÇİM OLSA TÜM TEŞKİLATLARIMIZ İLE HAZIRIZ”

 

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ile yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade eden Erseçkin, “Biz zaten kurulduğumuz günden beri her zaman seçim varmış gibi hareket ettik. Seçimden seçime değil, her zaman halkımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızın partimize teveccühü günden güne arttı. Bizler de bize olan bu güveni boşa çıkarmayacağız. Hafta sonu milletvekilimiz, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, parti yönetimimizin katılımıyla İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı son derece verimli geçti. Çalışmalarımızı aktardık ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İYİ Parti olarak yarın seçim olsa tüm teşkilatlarımızla biz hazırız” ifadelerini kullandı.

 

“İYİLER GELECEK VE VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARI BİTECEK”

 

İlçe Başkanı Erseçkin, Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak, tüm mahalle başkanlarıyla hummalı bir çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekleyerek, “Seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcımız Serkan Avcı ve teşkilat yönetimimizin gayretleri ile çalışmaları sandık görevlisi dağılımlarının tamamlandı. Biz yarın seçim olsa seçime hazırız. İddialıyız, iyiler gelecek ve vatandaşlarımızın sorunları bitecek. Ülkemiz potansiyeli olan bir ülke. Verimli topraklar üzerine kurulu. İyi ve gayretli bir çalışma ile çözemeyeceğimiz sorun yok. Halkımızın teveccühleri ile ilk seçimde iktidar olacağız. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i de cumhurbaşkanı yapacağız. Güçlendirilmiş parlamenter sistemle ülkemizi en iyi şekilde yönetecek ve vatandaşlarımızın aradığı huzur ve refah ortamını sağlayacağız” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10