Başarılı sporculardan Başkan Akay'a ziyaret

Kayseri'de 27-29 Haziran tarihleri arasında yapılan Türkiye Masa Tenisi 3. Lige terfi müsabakalarında Türkiye 2.'i olarak, Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükselen ve büyük bir başarıya imza atan Ã?

Çerkezköy 6.07.2021 18:13:00 0
Başarılı sporculardan Başkan Akay

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Masa Tenisi Takımı sporcuları Buse Fidan, Sıla Güntekin, Sude Naz Harsa ve Sudem Nisa Özkan, Antrenörler Nurettin Sevinç ve İbrahim Sevinç, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Beytullah Coşkun ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Masa Tenisi Takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Katıldığı her turnuvadan alnının akı ile dönen ve bizleri gururlandıran Masa Tenisi Kız Takımımız Kayseri’de yapılan 3. Lige Terfi maçlarından 27 Kız Masa Tenisi Takımı arasında 2. olarak, gelecek yıl Çerkezköy’ümüzü 3. Lig’de temsil etmeye hak kazandı. Takımımız sporcularını, antrenörlerini başarılarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bugün bu başarıyı ve sevinci bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Vahap Akay ile paylaşmak istedik” diye konuştu.

 

SPORCULARI KUTLADI

 

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Kızlarımızın başarısı bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. 27 takım arasında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 2. olması ve 3. Lige yükselmesi hepimizi heyecanlandırdı. Masa Tenisi Takımımızı, antrenörlerini, yöneticilerini kutluyor, 3. Lig’de başarılar diliyorum. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımıza desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Sporcularımıza daha iyi fiziki şartlar ve imkanlar sunacağız” diye konuştu.

 

 

BUSE FİDAN’I KUTLUYORUM

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Masa Tenisi Takımı Antrenörlerinden İbrahim Sevinç, Masa Tenisi Kız Takımnın 3. Lige yükselmesinin büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Sporcularımızın hepsini kutluyor, başarılar diliyorum. Ayrıca Masa Tenisi Takımımızda yer alan Buse Fidan, Haziran ayında Ankara’da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 6.’si olarak Milli Takım Havuzuna seçildi. Ardından Bulgaristan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek, Yıldızlarda Balkan 2.’si olmayı başardı. Bu başarısından dolayı Buse Fidan’ı ayrıca kutluyorum” diye konuştu.

 

BAŞARILAR KAZANMAYA DEVAM EDİN

 

Balkan 2.’si olan Buse Fidan ve Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi’ne yükselmeye hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Masa Tenisi Takımımızı tekrar tebrik eden ve bu tür güzel başarıların devam etmesini dileyen Başkan Akay, “Başarılarınız hepimizi çok mutlu etti. Sizleri tekrar tebrik ediyorum. İnşallah bu çalışma azmi ile daha iyi noktalara geleceğinize inanıyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak amatör takım sporlarına desteğimiz artarak devam edecek. Siz yeter ki böylesine güzel başarılar kazanmaya devam edin” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10