Avcı: İnanan kadın her şeyi başarır

Çerkezköy'de yaklaşık 20 yıldır özel sektörde çalışan 1 çocuk annesi Ayşe Avcı, çocukluktan beri hayali olan lavanta bahçesini kurarak ilk ürünlerini elde etti. Çiftçi bir ailenin kız

Çerkezköy 6.07.2021 18:47:00 0
Avcı: İnanan kadın her şeyi başarır

Bir yandan özel sektördeki işine devam eden, bir yandan da işten arta kalan zamanda ailesinden tarlada lavanta ekimine başlayan Ayşe Avcı, geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk fidelerini ekerek ilk adımı attığını söyledi.

 

ÖNCE TÜRKİYE’YE, ARDINDAN DÜNYAYA AÇILMAK İSTİYOR

 

Lavanta ekimine başladığı andan itibaren en büyük destekçisinin ailesi olduğunu kaydeden Avcı, lavantaların açtığını gördüğünde büyük mutluluk yaşadığını ifade etti. Güzel bir iş başardıklarını söyleyen Avcı, e-ticaretle önce Türkiye'ye sonra dünyaya açılmak istediğini ifade etti. Kadın girişimcilere seslenen Avcı, “İnanan kadın her şeyi başarır. İnsanlar ne derse desin inandıkları yolda yürümeye devam etsinler” dedi.

 

EGEHAN’I UNUTMADILAR

 

Eğitmen Başak Akdoğan önderliğinde bir araya gelen bir grup Çerkezköylü kadın da önceki gün Ayşe Avcı’nın Kızılpınar’daki lavanta tarlasını ziyaret etti. Mor lavantalarla görsel şölen oluşturan tarlada meditasyon yapan ve sohbet eden kadınlar, SMA Tip 1 hastası Egehan’ı da unutmadı. Çerkezköylü kadınlar Egehan Özkılıç’ın sağlığına kavuşabilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yardım kampanyasına bağışta bulundu.

 

Haber/ Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10