Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: Kapımız herkese açık

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı için önceki gün  Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesine geldi. Kent girişinde partililer tarafından karşılanan İnce, konvoy

Süleymanpaşa 7.07.2021 09:42:00 0
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: Kapımız herkese açık

Her vatandaşın oyunun önemli olduğunu vurgulayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,”‘Ben CHP’liyim CHP’den başka yere oy vermedim. Elim AK Parti’ye gitmez ama bu CHP de artık Atatürk’ün partisi değil, çizgisinden uzaklaştı’ diyorsan senin yerin tam Memleket Partisi’dir. ‘Ben ülkücüyüm ama bu MHP yönetimi Erdoğan’a yaslandı partiyi çizgisinden çıkarttı artık milli değiller, yerli değiller’ diyorsan senin yerin tam Memleket Partisi’dir. CHP yönetimine kızıp giden oylar vardı, size bir şey söylememe gerek yok, sizin yeriniz tam Memleket Partisi. HDP’ye oy verip ‘bunlar Türkiye partisi olamaz, bunlar terörle arasına mesafe koymuyor’ diyorsanız, terörle arana mesafe koyuyorsan Türkiye partisi olsun istiyorsan, huzur, barış kardeşlik olsun istiyorsan gel sen de Memleket Partisi’ne” şeklinde konuştu.

 

 

PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN

 

Hakkındaki siyasi yasak talebine ilişkin de  konuşan İnce;  “Ergenekon Davası’nda Mustafa Balbay’ın eşini birisi itti. Arkadaşım tutuklu ben orda grup başkan vekiliyim arkadaşımın eşine fiziki müdahalede bulunulacak ben de sessiz kalacağım öyle mi? Yok öyle bir yağma. Evet ben de ittim. Onun arkadaşındayım. Yaptığımın arkasındayım. Evet bugün olsa aynısını yaparım. Bana siyaset yasağı istemiş savcı. Bu savcı bir işi bilmiyor. İki saraya yaranmak istiyor. Üç Silivri mahkemelerinde fetö’cü hakim ve savcılara direndiğim için benden intikam alma istiyor. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Lafımın arkasındayım. Ne istiyorsanız onu yapın göreyim” şeklinde konuştu.


‘HUKUK İSTİYORUZ HUKUK’


Mecliste verilen araştırma önergelerinin kabul edilmemesini eleştiren İnce; “Biz bu ülkede hukuk istiyoruz hukuk. Bağımsız yargı istiyoruz. Mecliste Ergene’nin kirlenmesini araştıralım hayır. Polisler intihar ediyor onu araştıralım hayır. Sedat Peker’in iddiaları var onu araştıralım hayır. 20 polis intihar etti bunlar fakir fukara çocukları. Emniyet Genel Müdürü PTT yönetim kurulundan çift maaş alıyor. Utanmazlığı görüyor musunuz. Erdoğan’ın çevresinde ne kadar yüksek bürokrat, eski milletvekili varsa hepsi 3-4 yerden maaş alıyor” dedi.  İnce, konuşmasının ardından partililerle birlikte kurdele keserek, partisinin il binasını ve Süleymanpaşa ilçe binasını açtı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10