Barbaros'tan Adalar'a deniz ulaşımı müjdesi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'u ilçede misafir etti, gerçekleştirilen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Yüksel, "Adalar

Süleymanpaşa 8.07.2021 13:09:00 0
Barbaros

Balıkesir’e bağlı Adalar ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ünlü’yü ağırlayan Başkan Yüksel, Rumeli İskelesi, Altınova sahil düzenleme projesi ve Cumhuriyet ile Değirmenaltı Mahallesi arasında uzanan yeni sahil şeridini gezdirdi. İki başkan, Barbaros’ta da incelemelerde bulundu. Yüksel ve Aksoy, ayrıca ortaklaşa gerçekleştirilecek proje ile ilgili olarak Tekirdağ Liman Başkanı Erol Kayalı’ya ziyarette bulundu.

 

 

PROJE VE YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Adalar Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Aksoy ile Başkan Yardımcısı Sayın Murat Ünlü’yü belediyemizde ağırladık. Şehrimizde devam eden proje ve yatırımlarımızın durumunu yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunduğumuz kıymetli başkan ve başkan yardımcımızla birlikte, Tekirdağ Liman Başkanımız Sayın Erol Kayalı’yı ziyaret ettik. Bir müjdeyi de Süleymanpaşa’da yaşayan 200 bin hemşehrimizle paylaşmak istiyorum. Adalar Belediye Başkanımız ile koordineli olarak Barbaros Mahallemiz ile Adalar arasında gerçekleştirmeyi planladığımız deniz ulaşımı çalışmalarına hız veriyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10