Menfez modernize edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı'ya bağlı Yanıkağıl ile Karaağaç mahalleleri arasında bulunan menfezi yenileyerek modern ve kullanışlı hale getirdi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaşkanÄ?

Kapaklı 8.07.2021 13:37:00 0
Menfez modernize edildi

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince mevcutta 4x3 yetersiz kesitte ve yaklaşık 4 metre genişliğindeki betonarme menfez, çok plakalı çelik menfez olarak yenilendi. 12 metrekare hidrolik alanlı eski menfez, 27 metrekare hidrolik alana yükseltildi. Yapılan imalat ile yol profil ve platform genişliğinde iyileştirme yapılarak görüş mesafesi arttırıldı ve platform genişliği 9 metreye çıkarıldı. Yapımı tamamlanan menfezin yoluna  520 ton sıcak asfalt serimi yapılarak yol çalışmaları da tamamlandı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Mavi gözlü kentimizin her noktasına büyük bir özveriyle hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz 2021 yılı faaliyet programı kapsamında mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarını sürdürüyor ve halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Yapımı tamamlanan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10