Akay: Parklarımıza sahip çıkalım

Kızılpınar Atatürk Mahallesi'nde bulunan ve Çerkezköy Belediyesi tarafından 2020 yılı içerisinde yenilenen Fatih Sultan Mehmet Parkı'na kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi

Çerkezköy 8.07.2021 17:03:00 0
Akay: Parklarımıza sahip çıkalım

Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki oyun gruplarının, spor alanlarının ve tel örgülerin tahrip edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Çocuklarımızı spora yönlendirmek adına yaptığımız futbol ve basketbol sahalarımızın tel örgülerine zarar verilmiş. Futbol sahasındaki kalelerden biri çalınmış. Oyun grupları içinde yer alan tahterevallilerden birinin oturma kısımları sökülmüş. Tırmanma kulesinin halatları koparılmış. Açık hava masa tenisine zarar verilmiş” diye konuştu.

 

BU PARKLAR HEPİMİZİN

 

Akay, “ Çocuklarımız ve ailelerinin güzel vakit geçirmeleri, oynamaları, dinlenmeleri için yaptığımız parklara lütfen tüm hemşerilerimiz sahip çıksın. Parklarımızı el birliği ile koruyup, kollayalım. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi parklarımıza ve yeşil alanlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Parklar hepimizin. Ortak yaşam alanlarımıza zarar verilmesinin önüne hep birlikte geçelim. Parklara ve yeşil alanlarımıza zarar verenleri gördüğünüz anda emniyet güçlerine yada belediyemize haber veriniz” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10