Başkan Akay sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

 Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.2021 yılı içinde ilçe genelinde 17 milyon TL'lik sıcak asfalt yatı

Çerkezköy 9.07.2021 16:44:00 0
Başkan Akay sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl içerisinde yaklaşık 204 bin metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız. Kızılpınar’da startını verdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımıza Gazi Osman Paşa Mahallemizde bulunan Olca, Pehlivan, İçli, Kapan ve Koparan Sokaklar ile devam ettik.  Şimdi de Fatih Mahallemizde Demirhan Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Fatih Mahallemizde asfalt serim çalışmalarımıza başladık. Enes ve Aslı Sokaklarımızdaki bin 626 metrekarelik yol ağımızın sıcak asfalt kaplamasını tamamladık. Hafta sonuna kadar Fatih Mahallemizde bulunan Şeyma, Kerem, Ayfer, Demirhan, Torun, Erkan, Lanacı ve Furkan Sokaklarımızda da sıcak asfalt serimi çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARDA SONA GELDİK

 

 Fatih Mahallesi’nde toplamda 13 bin 423 metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağını kaydeden Akay, “ Fatih Mahallemizde başlayan sıcak asfalt çalışmalarının olacağı 10 sokağımızda yaklaşık 5 bin metrekare de beton kaldırım çalışmasını tamamlıyoruz. Yaklaşık 1 ay önce başlayan kaldırım çalışmalarımızda sona geldik. Kısa sürede kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlayacağız. Fatih Mahallesi’nde 10 sokağın dışında Ambardere Bölgesi ile Necmettin Erbakan Caddesi’nde 19 bin 200 metrekarelik bir yol ağıda sıcak asfalt ile kaplanacak. 2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettiğimiz yaklaşık 90 cadde ve sokakta yaklaşık 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yaparak, toplamda 204 bin 691 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplamış olacağız”dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10