Açık Hava Sinema Günleri Barbaros'ta başladı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin her yaz çocuklarla buluşturduğu Açık Hava Sinema Günleri, Barbaros Mahallesi ile başladı. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca her Cuma ve Cumartesi sürecek olan etkinlik, her hafta far

Süleymanpaşa 12.07.2021 15:05:00 0
Açık Hava Sinema Günleri Barbaros

Covid-19 salgınının gerek alınan tedbirler, gerek aşılamaların hızlanması ile günden güne etkisini yitirmeye devam ettiği süreçte, çocuklar için etkinlikler organize eden Süleymanpaşa Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri etkinliği ile yaz akşamlarını eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

 

İKİNCİ DURAĞI 100. YIL MAHALLESİ OLDU

 

9 Temmuz Cuma gecesi Barbaros Mahallesi ile başlayan etkinlik, 10 Temmuz Cumartesi 100. Yıl Mahallesi ile sürdü. Barbaros Mahallesi Fikret Yılmaz Parkı’nda Köstebekgiller isimli animasyon filminin gösterimi gerçekleştirilirken, filmi izlemeye gelen çocuklara pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı yapıldı. Ayrıca film gösterimi öncesi animatörler ve maskotlar çocuklarla dans edip fotoğraf çektirdi.  Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinin ikinci durağı ise 100. Yıl Mahallesi Türkan Saylan Parkı oldu. Her iki mahallede de çocuklar aileleri ve arkadaşları ile birlikte açık havada beyaz perdede filmin keyfini çıkardı.

 

 

HER HAFTA FARKLI MAHALLE

 

Belediye yetkilileri, “Temmuz ve Ağustos ayları boyunca devam edecek olan etkinlik, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yapılacak. Etkinlik takvimine göre gelecek programların tarih ve yerleri şu şekilde: 16 Temmuz Cuma günü Hürriyet Mahallesi Çocuk Kulübü, 17 Temmuz Cumartesi günü Ferhadanlı Mahallesi, 30 Temmuz Cuma günü Değirmenaltı Mahallesi Ticaret Borsası İlkokulu, 31 Temmuz Cumartesi günü Karacakılavuz Mahallesi, 13 Ağustos Cuma günü Çınarlı Mahallesi Murat Hüdavendigâr İlkokulu, 14 Ağustos Cumartesi günü Kumbağ Mahallesi Kumbağ Denizcilik Lisesi” dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10