1911 Çerkezköyspor'da yeni başkan Aslan oldu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor'un olağan genel kurulu önceki akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Kongrede mevcut Başkan Yardımcısı Murat Aslan, 1911 Çerkezköyspor'

Çerkezköy 14.07.2021 13:42:00 0
1911 Çerkezköyspor

Önceki gün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya mevcut Başkan Tolga Tokoçin ile bazı üyeler katılım sağladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kongre öncesi konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin, “ Yönetim Kurulumuz ile yaptığımız istişareler sonucunda başkan yardımcımız Murat Aslan başkanlığa seçildi. Kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum. İlk etapta mevcut yönetimde yer alan arkadaşlar göreve devam edecek. Murat Aslan Başkan kendi yönetimini belirleyip bir ay içinde yeniden kongre yapacaktır” dedi.

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

 

Kulübün olağan kongresinde aday çıkmaması nedeniyle kayyıma devredilecek olmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Aslan; “Kulübümüze görev süremiz içinde arkadaşlarımız ile birlikte çok emek verdik. Kulübümüzün kayyuma devredilecek olmasından büyük üzüntü duydum. Biz de elimizi taşın altına koyarak kulübümüze sahip çıktık.  Bu noktada bana destek olan tüm arkadaşlarımıza, yönetimimize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

 

KULÜBÜ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

 

Aslan, “ Yakın dönem içinde yönetim kurulu listemizi oluşturup, sizleri de bilgilendireceğiz. Ağustos ayında bir kamp dönemimiz olacak. Lige çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Çerkezköy taraftarlarına güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Takımımızı üst liglere çıkarmak içinde de mücadelemiz sürecek” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10