Ergene Velimeşespor transfere başladı      

TFF 2.Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Özgür Sağlam ve ekibi ile anlaşan Ergene Velimeşespor iç transferde k

Ergene 15.07.2021 17:01:00 0
Ergene Velimeşespor transfere başladı      

TFF 2.Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor Kulüp Başkan adayı Lüftü Melikoğlu transfer çalışmalarına hız verdi.

 

TRANSFERLER BAŞLADI

 

Ergene Velimeşespor’un bu günlere gelmesinde büyük pay sahibi olan başarılı Teknik Direktör Özgür Sağlam ve ekibi Okay Yaman, Kaleci Antrenörü Ali İhsan Eriz, sportif direktör Ersin Civan ve ekibe yeni katılan Özgür Ergün ile yola devam kararı aldı.

Teknik ekip transferinin yanı sıra futbolcu transferinde de Kaptan Fatih Dilek, Vanspor’un santraforu Ömer Yıldız ve sağ kanat oyuncusu Burhan Arman ve Afjet Afyon Spor'un kalecisi Mehmet Doğan ile prensipte anlaştı.

 

İDDİALI BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ

 

24 Temmuz tarihinde yapılacak olan Olağanüstü kongreden yetki aldıktan sonra imzalar atılacak. Kulüp Başkan Adayı Lütfü Melikoğlu yaptığı açıklamada, Hocamızın raporları doğrultusunda transferlerimiz devam edecek.  Allah'ın izni ile bu sene iddialı bir ekip kurarak rakiplerinizin korkulu rüyası olacağız. Her maçta taraftarlar desteğimiz tam olacak, deplasmanda Ergene'mizin hizmetkârı, başarılı belediye başkanımız Rasim Yüksel'in desteği ile takımımızı seyircisiz bırakmayacağız.  Tüm üyelerimiz bize inandığı, güvendiği bir takımı oluşturarak Ergene Velimesespor'umuzu iddialı bir ekip yapmak için çalışacağız"dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10