Volkan: Hep birlikte çalışacağız

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, önceki gün Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Genel Sekreteri John Denton ile bir araya geldi. Volkan, Girişimcilik merkezi ile Türkiye'de girişimci

Çorlu 17.07.2021 18:05:00 0
Volkan: Hep birlikte çalışacağız

Görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, ICC Genel Sekreteri Sayın John Denton ile  ICC faaliyetleri, ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi hakkında bilgi alışverişinde bulunarak oda çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

İSTANBUL’A GELMİŞ OLDU

Girişimciliğin Türkiye için önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklığolu  liderliğinde, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan  ilk girişimcilik merkezi olan "ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi"nin başarısı için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.  Girişimcilik merkezi ile Türkiye'de girişimciliğin yaygınlaşması, girişimcilik modellerinin çeşitlenmesi ve küresel düzeyde girişimci olmanın yolunun açılacağını dile getiren İzzet Volkan; ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul Bölge Ofisi ile küresel düzeyde ICC'nin tüm networku İstanbul'a gelmiş oldu” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevde Gül MALİT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10