Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Optimed'in Çorlu Hastanesi'ni ziyaret etti

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi'nin bir yılı aşkın süredir Çorlu'da yapımına devam ettiği 100 yatak kapasiteli Özel Optimed International Çorlu Hastanesi'nin açılışına say

Çorlu 23.07.2021 18:56:00 0
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Optimed

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a, Ağustos ayı içerisinde hizmete girecek olan hastane hakkında bilgi veren Arslan; hastanenin 35 hekim ve 300’e yakın personelle Çorlu’da sağlık hizmeti vermeye başlayacağını dile getirdi. Özel Optimed Hastanesi olarak Çerkezköy’de 14 yıldır hizmet verdiklerini, Çorlu’da 10 yıl önce açtıkları Tıp Merkezi’nin ardından şimdi de 7 bin 500 metrekarelik kapalı alanda 100 yatak kapasitesi Özel Optimed International Çorlu Hastanesi’ni hizmete açmaya hazırlandıklarını ifade eden Arslan, en büyük hedeflerinin, hastaların güvenli sağlık hizmeti almaları olduğunu dile getirdi.

 

RADYASYON VE KEMOTERAPİ HİZMETİ DE VERECEK

 

Çorlu’da açacakları 3’üncü şubenin hastalara radyasyon ve kemoterapi hizmeti de vereceğini belirten Arslan, 2021 yılını Optimed ailesinin atılım yılı olarak gördüklerini, yeni hastanenin de diğer şubelerde olduğu bölgede sağlık hizmeti alanında fark yaratacağına inandıklarını söyledi.

 

 

“SAĞLIĞIN ÖNEMİ GİTTİKÇE ARTIYOR”

 

Çorlu Orion arkasındaki 7 bin 500 metrekarelik alana kurulan hastanenin boya, badana ve tadilat işlerini üstlenen Necdet Başpınar’ın da okul arkadaşı olan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın “Bayram için bölgeye akraba ziyaretine gelmiştim. Arkadaşımın böylesi güzide bir tesisteki çalışmalarını hem yerinde görmek hem de bölgemize kazandırmış olduğunuz bu yatırımı yakından incelemek fırsatı buldum. Ülkem, üyelerim ve şahsım adına bölgemize kazandıracağınız yatırımla insanımıza sunacağınız sağlık hizmetlerinin hizmetlerin en üstünde yer aldığının bilincindeyim. Bölgeden kazandıklarını bölgeye, ülkeden kazandıklarını ülkeye yatıran iş adamı müteşebbislerimizle ülkemiz ve insanımız kalkınacak ve kazanacaktır.  Bu duygularla sağlığın öneminin gittikçe arttığı bu dönemde, Op. Dr. Ayhan Arslan nezdinde tüm Optimed çalışanlarını kutluyorum. Hem vatandaşımıza verdiğiniz hizmet hem de yabancı hastalar için sağlık alanında ülkemizi tercih edilir bir lokasyon haline getiren sizler, ülkemiz için çok değerlisiniz. Her zaman tüm desteğimizle yanınızdayız” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10