Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından Çerkezköy Belediye Meydanı'nda bayramlaşma programı düzenlendi. Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen programda konuklara ikramlarda bulunulurken; çocuklara da bayram ha

Çerkezköy 23.07.2021 19:11:00 0
Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’nın ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITILDI

 

Bayramlaşma programına katılan konuklara ikram yapılırken; bayramlaşma programına katılan çocuklara da Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından bayram haçlığı dağıtıldı.

Çerkezköy Belediyesi önündeki bayramlaşma programının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ve protokol üyeleri ilk olarak Şehit Mustafa Baykuş’un baba evini, ardından da Gazi Ercan Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma programı, Çerkezköy Devlet Hastanesi ziyareti ile devam etti. Protokol üyeleri, Başhekim Yardımcısı Atiye Meltem Aksoy ile birlikte servislerde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programı daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İtfaiye ziyaretleri ile sona erdi.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10