AK Parti'den gazilere ziyaret

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim Kurulu üyeleri ,Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 47. yıl dönümü dolayısıyla Muharip Gazi Derneklerini ziyaret ederek

Çerkezköy 25.07.2021 16:38:00 0
AK Parti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ve yönetim kurulu üyelerini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan karşıladı.

 

HER ZAMAN MİNNET DUYUYORUZ

 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümünde bu vatanı vatan yapan, canını feda eden değerli şehitler ve gazilerin aileleri ile beraber olduklarını dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “Gazilik makamı Türk örf ve geleneğinde manevi anlamda erişebilecek en yüksek unvanlardan biridir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz de bizlere aziz vatanımızın önemli emanetidir. Yakın tarihimizin önemli hadiselerinden olan Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümünün olduğu haftada gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Savaş meydanlarında canlarını ortaya koyarak kahramanlığın ve fedakarlığın sembolleri olan gazilerimize her zaman minnet duyuyoruz. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da "Kıbrıs Barış Harekatının yıl dönümünde bizleri unutmadığınız için teşekkür ederim. Biz vatan için, devlet için, Türk Milleti için gazi olduk. Bundan sonra da her zaman silah başına geçmeye hazırız" dedi. İl Başkanı Mestan Özcan’ın mektubunu teslim eden İlçe Başkanı Kamil Çetintaş anı defterini imzalayarak gazilerin bayramını kutladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10