Ergene Velimeşespor'da yeni başkan Serkan Bezgin oldu

Bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan takımımızda yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda seçilen yönetim kurulu görev dağılımında yeni kulüp başkanını Serkan Bezgin olar

Ergene 27.07.2021 12:02:00 0
Ergene Velimeşespor

TFF 2.Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürürken, yönetim kurulu da yeni başkanını toplantının ardından belirledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kulüp Başkanı Serkan Bezgin yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören tüm üyelere teşekkür ederek, “Öncelikle genel kurulumuza katılarak bizleri yönetime getiren tüm üyelerimize ardından da beni kulüp başkanlığına seçen yönetim kurulu üyesi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ergene Velimeşespor’un kuruluşundan bugüne görev alan hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybetmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Ergene Belediyesi Meclis üyesi olduğunu da sözlerine ekleyen Bezgin, “Bu zamana kadar Ergenemiz için çalışmaya tüm mahallelerimize hizmet götürmeye gayret sarfettim. Bundan sonra da tüm Ergene’mizin hatta Tekirdağ’ımızın gururu olan Ergene Velimeşespor’un başarısı için çaba göstereceğim. Başarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaktan geçtiğini biliyorum. Bu nedenle tüm Ergene halkından, sanayici ve işadamlarımızdan, mülki amirlerimizden, siyasi büyüklerimizden destek ve ilgi bekliyoruz. Amacımız da hedefimiz de bir. Bu hedef Ergene Velimeşespor’u en iyi yere getirmek. Bizler yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte tüm emeğimizi kulübümüz için vereceğiz. Tüm taraftarlarımız, mavi beyazlı renklere gönül verenler rahat olsunlar gurur duyacakları bir takım oluşturup Ergenemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Serkan Bezgin başkanlığındaki yeni yönetimde Başkan yardımcılıklarına Aydın Dinler ve Yavuz Akpınar basın sözcülüğü görevine ise Müjdat Uysalcan getirildi. Yönetim kurulunda ayrıca Hülya İnci, Abdullah Yaman, Atakan Danış, Übeyit Aytaç, Mülayim Bedir, Ahmet Pamukçu ve Recai Taşkın yer alıyor.

 

BAŞARILI SAVUNMA OYUNCUSUNU TRANSFER ETTİ

 

Öte yandan Ergene Velimeşespor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüp geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler forması giyen, 2. Ligde yüzü aşkın maçı bulunan, 27 yaşındaki defans oyuncusu Emrah Taysi ile anlaşarak sözleşme imzaladı, Başarılı stoper geçtiğimiz sezon takımında 32 maçta forma giyip 2 de gol kaydetmişti.

 

SÜPER LİGDE TOP KOŞTURDU

 

Ergene Velimeşespor, Fenerbahçe forması ile Süper lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan, Süper ligde 16, TFF 1. Ligde 106 maçı bulunan, Fenerbahçe altyapısında yetişip sırasıyla Manisaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Alanyaspor, Samsunspor, Karagümrük, Bayrampaşa, Etimesgut ve son olarak Kırşehir Belediyespor formaları giyen 28 yaşındaki Merkez orta saha oyuncusu Gökay Iravul ile anlaşarak sözleşme imzaladı, Başarılı Orta Saha geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor forması ile 31 maçta görev aldı.

 

ZEKİ KORKMAZ ERGENE VELİMEŞESPOR’DA

 

Ergene Velimeşespor Amed Sportif faaliyetler forması giyen, Süper ligde 85, TFF 1. ligde 48 maçı bulunan 32 yaşındaki tecrübeli merkez orta saha oyuncusu Zeki Korkmaz ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler forması ile 25 maçta görev aldı. Kulüp yetkilileri transferlerle ilgili yaptıkları açıklamada, oyunculara Ergene Velimeşespor forması altında üstün başarılar dilediler.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10