Mehmet Emin Pırtıcı da milli takıma seçildi

7-14 Temmuz tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwonda şampiyonda şampiyon olarak 26-27 temmuz tarihlerinde Estonya'da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Taekwonda şampiyonası iÃ?

28.07.2021 12:51:00 0
Mehmet Emin Pırtıcı da milli takıma seçildi

7-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Mehmet Emin Pırtıcı Yıldızlar 61 kilogramda yedi rakibini mağlup ederek Türkiye şampiyonu olmuştu.

 

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

 

Türkiye Şampiyonu olan sporcu 26-27 Temmuz 2021 tarihlerinde, Ankara Taha Akgül Spor Salonunda yapılan ve Yıldızlar Teknik Kurulunun kararıyla 24-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Estonya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası için Milli Takım seçmelerinde finalde rakibini mağlup ederek 24-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Estonya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo şampiyonası kadrosu içerisinde yer almaya hak kazandı.

 

ÇOK MUTLUYUM

 

Milli Takıma seçilen Mehmet Emin Pırtıcı uzun yıllar verdiği emeğinin karşılığını aldığı kaydederek, “  Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takım seçmelerinde de başarı yakalayarak milli takıma seçildim. 24-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Estonya’da düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda kürsüye çıkmak için var gücümle çalışmalarıma devam edeceğim. Bana bu güne kadar emek veren hocam Vural Ayaz olmak üzere aileme ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

SPORCUMU TEBRİK EDİYORUM

 

Sporcunun antrenörü Vural Ayaz, “ Mehmet Emin Pırtıcı Avrupa Şampiyonasına katılacak. Türkiye şampiyonu sporcumuz Ankara’da yapılan yıldızlar Milli Takım seçme müsabakalarında tekrar şampiyon olmuştur ve Estonya’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Milli sporcu olarak ülkemizi temsil edecektir. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Sporcumu tebrik ediyorum Avrupa şampiyonasında üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İNŞALLAH MİLLİ FORMAYI GİYECEĞİZ

 

Şampiyon Spor Kulübü sporcularından Zeynep Hasret Yılmaz’ın ise finalde rakibine mağlup olmasına rağmen Başkanlık Kupası ve Balkan Şampiyonasında Milli formayı giyeceğini hatırlatan Ayaz, “

Estonya’da yapılacak Avrupa Yıldızlar Taekwondo şampiyonası Milli Takım seçmesine giren sporcum Zeynep Hasret Yılmaz, tüm rakiplerini yendikten sonra Türkiye Şampiyonu olan sporcu ile yapmış olduğu final müsabakasında koruma puanı ile 16-14 yenilerek seçme ikincisi oldu. Zeynep Hasret Yılmaz kızımızı yapmış olduğu mücadelelerden dolayı tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Estonya biletini alamadık fakat Başkanlık kupasında ve Balkan Şampiyonasında İnşallah Milli formayı giyeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10