Büyükşehir personeli ilkyardım eğitimi aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından büyükşehir personeline İlkyardım Güncelleme Eğitimi ve (Temel Yaşam Desteği) OED Eğitimi verildi.

Tekirdağ 29.07.2021 10:58:00 0
Büyükşehir personeli ilkyardım eğitimi aldı

Hizmet içi eğitim kapsamında Çorlu’da düzenlenen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan 98 personel katılı. İlkyardım konusunda uzman yetkililer tarafından verilen eğitimde, ilkyardım konusunda teorik ve uygulamalı olarak kapsamlı bir eğitim programı uygulandı.

 

SERTİFİKALARINI YENİLEMEYE HAK KAZANACAKLAR

 

Büyükşehir yetkilileri, “İkyardım güncelleme eğitimini başarı ile tamamlayan büyükşehir çalışanları, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sınav neticesinde İlkyardımcı Sertifikalarını yenilemeye hak kazanacak. Teorik ve uygulamalı konuları içeren eğitimin yeterlilik sınavı sadece uygulamalı olarak Temel Yaşam Desteği konusunda yapılacak” dedi.

 

“EN ÖNEMLİ KONULARDAN BİR TANESİ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hizmet içi eğitimlere büyük önem verdiklerini kaydederek, “İlkyardım konusu bu anlamda hayatın her alanında karşılaşabileceğimiz en önemli konulardan bir tanesi. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızı ilkyardım konusunda bilinçlendirmek ve yeterli donanıma ulaşmalarını sağlamak adına hizmet içi eğitim programı düzenledik. Büyükşehir çalışanlarımıza yönelik bu tür hizmet içi eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10