Cansız bedenine 8 gün sonra ulaşıldı

Tekirdağ'da Kurban Bayramı'nın ilk günü namaza gitmek için evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınmayan İbrahim Yüksel'in (80) cansız bedeni bulundu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tekirdağ 29.07.2021 16:24:00 0
Cansız bedenine 8 gün sonra ulaşıldı

İstanbul'dan Süleymanpaşa’nın Kumbağ Mahallesi'ndeki yazlık evine gelen İbrahim Yüksel, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazını kılmak için evinden ayrıldı.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Doğum yeri olan Naip Mahallesi'ne giderkenyakınlarına, "Bugün beni beklemeyin" diyen Yüksel'in mahalledeki evinde olduğunu sandı. Yüksel'e ulaşamayan ve evde de bulamayan akınlarının önceki gün kayıp başvurusunda bulunmasıyla birlikte jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

 

DARP İZİNE RASTLANMADI

 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Yüksel'in bulunması için en son görüldüğü Nail Mahallesi yakınlarında iz takip köpek timi ile karadan ve drone ile havadan arama başlatıldı. Yapılan arama sonucu iz takip köpek timi tarafından Naip Mahallesi mezarlığına 50 metre mesafede ve mezarlığın dışında bulunan çamlık bölgede Yüksel'in cansız bedenine ulaşıldı. İlk belirlemelere göre doğal yollardan öldüğü tespit edilen Yüksel'in vücudunda darp izine rastlanamadı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haber / Faik ONUR KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10