Yeni aydınlatma direkleri monte ediliyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından öz kaynaklar kullanılarak tasarlanıp üretilen aydınlatma direkleri montaj edilmeye başlandı. Belediye Başkanı Vahap Akay, ?

Çerkezköy 30.07.2021 14:03:00 0
Yeni aydınlatma direkleri monte ediliyor

Çerkezköy Belediyesi kendi öz kaynakları ile ürettiği aydınlatma direklerini, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında montajlarını yaparak devreye almaya başladı.

 

KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Uygulamanın ilk adımını Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Turnacılar Sokak’ta attık. Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları kullanılarak tasarlanıp üretilen aydınlatma direklerinin Turnacılar Sokak’ta montajlarını yaparak, aydınlatma ve kaldırım yapım çalışmalarını tamamladık” ifadelerini kullandı.  Benzer aydınlatma çalışmalarının ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da yapılacağını kaydeden Akay, “Çalışmalar kapsamında Turnacılar Sokağa galvaniz kaplamalı 6,50 metre uzunluğunda ve 6 bin kelvin ışık renginde toplam 8 adet direk dikilerek sokağımız aydınlatıldı” şeklinde konuştu.

 

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10