Samet Ayaz Milli formayı kaptı

Şampiyon Spor Kulübü sporcusu ve Milli sporcu Samet Ayaz 28 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Taekwondo şampiyonasında rakiplerini teker teker mağlup ederek şampiy

1.08.2021 17:27:00 0
Samet Ayaz Milli formayı kaptı

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası 28 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 70 ilden 566 kulüp ve bin 762 sporcu mücadele etti. 

 

ŞAMPİYON OLDU

 

Ümitler 74 kilogramda mücadele eden milli sporcu Samet Ayaz turnuvaya çok iyi hazırlanırken, oynadağı yedi karşılaşmayı da kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Samet Ayaz 25-27 Ağustos tarihleri arasında Estonya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Ümitler Teakwondo Şampiyonasında milli takım forması giyecek.

 

ÇOK MUTLUYUZ

 

Samet Ayaz’ın babası ve antrenörü Vural Ayaz büyük bir başarı yakaladıklarını kaydederek, “ Samet turnuvaya çok iyi hazırlandı. Ankara’da gerçekleştirilen yarışmalarda tüm rakiplerini teker teker mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Samet Ayaz önümüzdeki günlerde Konya’da Milli Takım Kampına katılacak. Ardından ise 25-27 Ağustos tarihlerinde Estonya’da düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Şampiyonasında milli takımımızı temsil edecek. Samet’in şampiyonluğu ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Sporcumu tebrik ediyor, Avrupa şampiyonasında ise üstün başarılar diliyorum” dedi.

 

 

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

 

Milli Takıma girmesinde emeği bulunan herkese teşekkür eden milli sporcu Samet Ayaz, “ Ümitler Avrupa Şampiyonası öncesi nümüzdeki günlerde Konya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde kampa gireceğiz. Kamp esnasında, elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim.  25-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Estonya’da düzenlenecek olan Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda kürsüye çıkabilmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Milli Takıma yükselen tüm sporcu arkadaşlarımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10