O görüntüler Çerkezköy'e ait değil

Geçtiğimiz Çarşamba gününden bu yana Ege'de yaşanan orman yangınları sonrası yurt genelinde güvenlik önlemleri artırılırken, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından sos

Çerkezköy 3.08.2021 18:32:00 0
O görüntüler Çerkezköy

Vatandaşların arasında arbede eşliğinde jandarma otosuna bindirilen 40-45 yaşlarında bir erkek şahsın öfkeli grup tarafından tartaklanma görüntüleri cep telefonu kameralarına yansırken, şahsı linçten ise jandarmanın sağduyusunun kurtardığı anlar da aynı görüntülere yansıdı. Çerkezköy ile bağdaştırılan görüntüdeki olayın nerede yaşandığı netlik kazanmazken, o görüntülerin kim ya da kimler tarafından Çerkezköy ile özdeşleştirilerek sosyal medyada kontrolsüz bir şekilde yayıldığı güvenlik güçlerince araştırılıyor.

 

KİM YA DA KİMLERİN SERVİS ETTİĞİ ARAŞTIRILIYOR

 

Yetkililer Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Silivri ve Çorlu bölgelerinde böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek vatandaşları da bu ve benzer provokatif görüntülere alet olmaması konusunda uyardı. Öte yandan sözde Çerkezköy’de ormanlık alanı ateşe verirken yakalandığı iddia edilen görüntünün kim ya da kimler tarafından servis edildiği güvenlik güçleri tarafından araştırılıyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10