Çetin: Sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Bahçelievler ve Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt serim çalışmalarının

Kapaklı 5.08.2021 16:09:00 0
Çetin: Sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmaları yoğun bir mesaiyle devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  İnönü Mahallesi Nilüfer Caddesi ve Pir Sultan Caddesi ile bağlı sokaklarda süren çalışmaları yerinde inceledi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Başkan Mustafa Çetin,  “Yol medeniyettir anlayışıyla yollarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek konuma getirmek için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Bahçelievler ve Atatürk Mahallelerimizde sıcak asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz şu an İnönü Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ardından da Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sıcak asfalt serim, kilit taş yol, beton yol ve kaldırım gibi üstyapı çalışmalarına ihtiyaç duyulan tüm mahalle, cadde ve sokaklarda devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10