Tekirdağ'da kan donduran kadın cinayeti

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine Süleymanpaşa'da bir yenisi daha eklendi. Dört çocuk annesi 38 yaşındaki Senem Barik bir yıl önce boşandığı eşi 46 yaşındaki İrfan Ba

Süleymanpaşa 6.08.2021 15:41:00 0
Tekirdağ

Olay önceki akşam Süleymanpaşa Çınarlı Mahallesi Köprübaşı mevkiinde meydana geldi. 4 çocuk annesi Senem Barik, akraba evliliği yaptığı eşi İrfan Barik'ten, geçen yıl şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Bir süre kadın sığınma evinde kalan Barik, bir iş yerinde çalışmaya başlayınca çocuklarıyla birlikte kiraladığı evde yaşamaya başladı. İrfan Barik, eski eşinin adresini öğrenerek, barışma isteğiyle rahatsız etmeye başladı. Senem Barik, polise giderek şikayette bulundu. İhbar üzerine İrfan Barik hakkında 10 gün uzaklaştırma kararı verildi. Bu karara rağmen ısrarlarına devam eden İrfan Barik, eşinden olumsuz cevap aldı.

 

DÖRT YERİNDEN BIÇAKLADI

 

İrfan Barik önceki gün eski eşi Senem Barik’i çalıştığı iş yerinden çıktıktan sonra takip etmeye başladı. Senem Barik, kızı B. B. (16) ile birlikte evlerine gitmek için Çınarlı Mahallesi Köprübaşı mevkisinde minibüse bindi. Eski eşinin arkasından minibüse binen İrfan Barik, Senem Barik'i, kızının gözleri önünde 4 yerinden bıçakladı. Senem Barik kanlar içinde yere yığılırken, İrfan Barik ise kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Senem Barik'i ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırırken, Barik, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM

 

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı İrfan Barik, suç aleti ile birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. İrfan Barik'in emniyetteki ilk ifadesinde, "Eşimi çok kıskanıyordum. Barışmak istiyordum. Israrlarıma rağmen barışma isteğimi kabul etmedi. Kendisini kıskanıyordum. Barışıp evine dönmesini istiyordum. Olay gecesi takip ettim. Evine dönmesini söyledim. Kabul etmeyince bıçakladım" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesine sevk edilen Barik tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10