Tekirdağ'da Mülahim Kuru güven tazeledi

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Mülahim Kuru tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa seçilerek güve

7.08.2021 16:02:00 0
Tekirdağ

Cuma günü gerçekleştirilen kongre Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Kongreye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, modacı Osman Bulut, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Kaya, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, eski sporcular, başkanlar ve yöneticiler katıldı.

 

DİVAN BELİRLENDİ

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan seçilirken, divan başkanlığına Hakan Özgül, katip üyeliklere Mehmet Yılmaz ve İbrahim Sabuncu oy birliği ile seçildi. Divanın belirlenmesinin ardından gündem maddeleri görüşülürken, 2019 – 2020 yıllarına ait faaliyet raporunu Kulüp Başkanı Mülahim Kuru, Mali raporu Ahmet İlker Subaşı okurken, raporlar oy birliği ile kabul edildi. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel birer konuşma yaparak, kulübün her türlü sıkıntısında destek sözü verdi. Buz pateni tesisi yanında kulübe ait sporcuların kalabileceği ve ayrıca bir çim saha sözü verdi. Bu yılda her yıl olduğu gibi otobüs tahsisi yapılacağını söyledi. Her türlü ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını açıkladı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Toplantıda mevcut başkan Mülahim Kuru yeniden başkanlığa seçilerek güven tazelerken, Kuru başkanlığında yeni yönetimde Adnan Sungur,Şahin Umur, Hakan Özgül, Devrim Demir, Bekir Kiremitçi, Yusuf Gümüş, Mehmet Yılmaz, Kamil Özer, Özkan Sobacıoğlu, İbrahim Sabuncu, Zafer Soykırlı Orçun Urak, Ertan Kavas, Ersan Özcan, Hilmi Kıldıran, Uğur Işık, Ekrem Ökten, İbrahim Cenk Serim, Ali Darıcı, Batuhan Kayın, Cenk Erensoy,Ekrem Daştan, Emre Yüncüler, Ercan Pehlivan, Ercan Kısa, Ethem Çetin, Eyüp Özdemir, Gökhan Yiğiter, Kadir Mutlu, Kürşat Sungur, Mithat Saygı, Mustafa Kızılırmaklı, Osman Bulut, Sabri Çebi, Serdar Ürken, Uğur Kurt, Ümit Kök, Yakup Tantan, Zeki Demirkıran yer aldı. Denetim kurulunda Ahmet İlker Subaşı,Zafer İnandılar, Zafer Ögatlar yer alırken, federasyon delegeleri ise Çetin Hakan Çebi, Fuat İrkin, Serkan Eken oldu.

Haber*Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10