Ergene Velimeşespor transferleri sürdürüyor

TFF 2.Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Ergene Velimeşespor dış transferde Fatih Cerlek ve Mahmut Emir, iç transferde ise tecrübel

7.08.2021 16:05:00 0
Ergene Velimeşespor transferleri sürdürüyor

Ergene Velimeşespor iç transferde geçtiğimiz yıl takım kadrosunda bulunan tecrübeli oyuncu Eser Akbaş ile anlaşma sağladı. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 35 karşılaşmada bir kez fileleri havalandırdı.

 

FATİH CERLEK İLE ANLAŞTI

 

Dış transfer çalışmalarını da sürdüren Ergene Velimeşespor , geçen sezon Kırklarelispor forması ile play-off oynama başarısı gösteren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Cerlek ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıl 25 karşılaşmada takımının formasını terleten başarılı ön libero takımının playofflara kalmasında önemli bir rol oynamıştı.

 

TRANSFERLERİMİZİ SÜRÜYOR

 

Ergene Velimeşespor Van Futbol Kulübü ile geçen yıl play-off oynama başarısı gösteren 26 yaşındaki sol bek Muhammet Mahmut Emir ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Geçen sezon takımında başarılı bir sezon geçiren sol bek oyuncusu Mahmut Emir toplam 27 karşılaşmada iki gol kaydetti. Ergene Velimeşespor Kulübü yöneticileri yaptıkları açıklamada, “ Yeni sezon öncesi teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. İç transferde bir ve dış transferde iki oyuncumuzu kadromuza kattık. Transferlerin takımımıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10