Başkan Akay'dan Baro Başkanı Tekneci'ye hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Tekirdağ Barosunun 34.Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Sedat Tekneci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendi

Çerkezköy 10.08.2021 16:36:00 0
Başkan Akay

Tekirdağ Barosu’nda gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı, Baro Başkanı Sedat Tekneci ve Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün ağırladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Yeniden Tekirdağ Barosu Başkanı seçilmesi nedeniyle ziyaret ettiğim Avukat Sedat Tekneci’ye misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Ayrıca görev süresi boyunca kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaretten dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Baro Başkanı Sedat Tekneci, “ 2 adayın yarıştığı 34.Genel Kurulumuzda yeniden başkanlığa seçildim. Kaldığımız yerden meslek ve meslektaş odaklı görev yapmaya hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmaya devam edeceğiz. Bugün bizleri ziyaret edip onurlandırdığınız için de teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10