Kaza yapıp kayıplara karıştı

Hemen hemen her hafta birçok kazanın yaşandığı İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde önceki gece yaşanan kaza bir kez daha caddeyi savaş alanına çevirirken, şans eseri can kaybının yaşanmadı?

Çerkezköy 11.08.2021 19:22:00 0
Kaza yapıp kayıplara karıştı

Mahalleli, ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek için trafiği yavaşlatırken, trafik polislerinin olay yerine gelmesinin ardından iddiaya göre 34 JB 640 plakalı aracın yaşı küçük sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazadan 20 dakika sonra olay yerine gelen yaşı küçük sürücünün babası, arabayı görüp çocuğunu merak ederek ağlamaya başladı. Çocuğunun durumunun iyi olduğunu öğrendikten sonra bu defa polislere aracı kendinin kullandığını söylese de, arkadaşlarının kaza yaptığı haberini alır almaz ellerindeki gitarlarla 3 gencin kaza bölgesine gelmeleri sonrası söyledikleri babanın yalanını ortaya çıkarttı.

 

“BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALINMALI”

 

Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada yola savrulan camları ise görevliler değil eline süpürge alan mahalleliler topladı. Polis, çevredeki güvenlik kameralarında yaptığı incelemeler sonrası kazaya sebebiyet vererek kayıplara karışan yaşı küçük sürücü ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunurken, 34 JBS 68 plakalı araca arkadan çarparak kazaya sebebiyet veren 59 JB 640 plakalı araç çekici vasıtasıyla otoparka çekildi. Vatandaşlar, hemen hemen her hafta bir kazanın yaşandığı Cengiz Topel Caddesi’ndeki bu alanda art arda yaşanan kazalara ilişkin can kaybı olmadan bir an önce önlem alınmasını istedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10