Dualarla ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı

Tekirdağ'da otomobilin çarpması sonucu geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Tamer Altun kılınan cenaze namazının ardın

Tekirdağ 15.08.2021 16:56:00 0
Dualarla ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı

Kaza önceki gün saat 06.30 sıralarında, Malkara ilçesine bağlı Ahievren Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Tamer Artun, kullandığı 59 AR 999 plakalı otomobilini yol kenarına park etti. Daha sonra yolun karşısına geçmek isteyen Artun'a, B.S.'nin kullandığı 34 BPE 760 plakalı otomobil çarptı. Otomobil önce Artun'a sonra da park ettiği aracına çarparak durdu. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Artun'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Tamer Artun'un cansız bedeni, Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, araç sürücüsü B.S ise gözaltına alındı.

 

HELALLİK ALINDI

 

Hayatını kaybeden Artun’un cenazesi yakınları tarafından Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morgundan alındı. Artun için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlenirken, ardından ise Artun’un cenazesi Orta Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi. Cenazeye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, partililer, Artun’un ailesi, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10