Gülerçin Koleji'nde okul birincileri ödüllendirildi

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Ortaokul birincisi Eylül Ece Saygı ve Anadolu Lisesi birincisi Dilara Dumlu, okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını birincilikle tama

Çerkezköy 16.08.2021 13:52:00 0
Gülerçin Koleji

Her yıl geleneksel olarak Haziran ayı sonunda gerçekleştirilen Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji mezuniyet töreni bu yıl pandemi önlemleri kapsamında yapılamamıştı. Buna bağlı olarak okul yönetimi düzenlediği sade törende ortaokul ve lise birincilerini ödüllendirirken, plaketlerini alan okul birincileri ise isimlerini okul kütüğüne çaktı.

 

PLAKETLERİ VERİLDİ

 

Özel Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi 12/B sınıfı öğrencisi Dilara Dumlu, Özel Gülerçin Koleji Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Eylül Ece Saygı dört yıllık zorlu bir maratonu geride bırakarak okul birincisi oldular. Pazartesi günü okulda gerçekleştirilen törende okul birincileri Dilara Dumlu ve Eylül Ece Saygı’ya Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

 

 BAŞARILAR DİLEDİ

 

Sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan törende konuşan Okul Kurucusu Bülent Gülerçin, “ Başarı çıtasını her yıl daha da artıran okulumuzda ortaokul ve liseyi birincilikle bitiren iki öğrencimizi, ailesini kutluyorum. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya izma atan Gülerçin Eğitim Kurumları olarak emek veren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. İki öğrencimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Birincilik plaketlerini alan Özel Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi 12/B sınıfı öğrencisi Dilara Dumlu, Özel Gülerçin Koleji Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Eylül Ece Saygı günün anısına okul kütüğüne isimlerini çaktılar.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10