Ergene Velimeşespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Ergene Velimeşespor, Beyaz grupta mücadele eden Kırklarelispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Her iki takımında yeni sezon öncesi yeni transferlerini

Ergene 17.08.2021 11:38:00 0
Ergene Velimeşespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

5 Eylül 2021 tarihinde İstanbul deplasmanında oynayacağı karşılaşma ile 2021 – 2022 sezonuna başlayacak olan Ergene Velimeşespor yeni sezon hazırlıklarına Özgür Sağlam nezaretinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor. Birinci etap hazırlık dönemini tesislerinde geçiren Ergene Velimeşespor ikinci hazırlık maçında Trakya bölgesinin bir başka 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi.
 

GOLSÜZ EŞİTLİKLE TAMAMLANDI
 

Yeni oyuncular ile deneme aşamasındaki futbolcuların forma şansı bulduğu hazırlık maçı golsüz tamamlandı. Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve kulüp yöneticileri ile meclis üyelerinin de izlediği hazırlık maçı ile birinci etap çalışmalarını tamamlayan Tekirdağ temsilcisi hazırlıklarını kampta sürdürecek. Kamp süresi boyunca da hazırlık maçları yapacak olan Ergene Velimeşepor 5 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesi yeniden Velimeşe’ye dönecek ve Sarıyer maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Ergene Velimeşespor’un kamp kafilesinde Ahmet Sabri Fener, Emre Güler, Kaan Atakan, Göksu Alhas, Burak Can Alakuş, Emrah Taysi , Bilal Yıldırım, Oğuzhan Yazıcı, Emirhan Kahraman, Muhammet Mahmut Emir, Furkan Külekci, Fatih Cerlek , Zeki Korkmaz, Eser Akbaş, Gökay İrevul , Ömer Salihoğlu, Burhan Arman, Oğuzhan Akgün, Fatih Dilek, İsmail Düzgün, Yakup Alkan, Feyzullah Şahin Güneş yer alıyor.
 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10