Turnuvada dereceye girenler belli oldu

Ziya Berhan Kılıç anısına "pota kanatlarımızın altında" sloganıyla düzenlenen Saray Streetball 2021 turnuvası, renkli ve çekişmeli geçen maçlarla nefesleri kesti. Büyükler, gençler, yÄ?

Saray 18.08.2021 11:24:00 0
Turnuvada dereceye girenler belli oldu

Saray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ziya Berhan Kılıç Saray Streetball Turnuvası, 13-15 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Ortaokulu basketbol sahasında düzenlendi. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takım kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın adı turnuvaya verildi. Maçların oynandığı alana üzerinde Ziya Berhan Kılıç’ın fotoğrafı bulunan ‘Anısını Sahalarda Yaşatacağız’ yazılı pankart asıldı.


TURNUVA SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI


Üç gün süren turnuva hem sporcu hem de izleyici katılımıyla dikkatleri üzerine çekti. 4 kategoride 35 takımın katıldığı turnuva, birbirinden zevkli ve çekişmeli maçları ile seyircilerden tam not aldı. Büyükler kategorisinde Trakyagücü birinci olurken, Veni Vidi Vici ikinci oldu. Gençler kategorisinde ise Erşan Kuneri birinci olurken, Sadrazamın sağ turnikesi ikinci, yıldızlar kategorisinde Haddini Bilbao, ikinci Team Mamba, küçükler kategorisinde Stay High birinci , ikinci Legends oldu. En centilmen takım ŞKİ olurken, yıldız kategorisi en iyi oyuncu ise Sarp Arslan Aksoy oldu.
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10