Yüksel: Trakya'nın en büyük sosyal tesisini kazandıracağız

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Mahallesi'ne Trakya bölgesinin en büyük sosyal tesislerini ve cazibe merkezini kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan YÃ?

Ergene 18.08.2021 12:23:00 0
Yüksel: Trakya

Marmaracık Göleti Projesi ile ilgili olarak çalışmaları yerinde inceleyen ve incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Marmaracık Göleti'nde bin metrekare kapalı alana sahip bina bulunuyor. Binada seyir terasımız da var. Çok amaçlı bir projeyi hayata geçiriyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte her zaman iddialıyız ve iddialı projelerimizden birini daha hayata geçiriyoruz. Projenin yapımında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızın da emekleri var. Bu binayı yaptılar bize tahsis ettiler. Trakya’nın en büyük sosyal tesisini hayata geçiriyoruz. Allah kısmet ederse vatandaşımız en ucuz köftesini, yemeğini, kahvaltısını burada yiyebilecek. Aileleri en iyi şekilde misafir edeceğiz. Bahçemiz, çamlık alanımız var. Burada da piknik masalarımız olacak. Masalarımız, barbekülerimiz hazır, siparişlerimizi verdik” dedi.
 

BÖLGEYİ KORUMA ALTINA ALACAĞIZ
 

Yüksel, “Bölgeyi koruma altına alacağız, burada alkol kullanımına müsaade etmeyeceğiz. Burada güvenlik personelimiz olacak ve alkol kullanımına izin vermeyeceğiz. Tamamen ailelere hitap eden gençlere yönelik tesis olacak ve gençler nişanlarını, düğünlerini, nikahlarını burada yapabilecekler.Velimeşe’ye kazandıracağımız sosyal tesisimiz dört kat büyüklüğünde olacak.
 

Bazen insanlar neden hep Velimeşe’ye yapılıyor diyorlar, gördüğünüz gibi Velimeşe’nin 4 katı büyüklükte bir tesis buraya yapılıyor. Burası son derece büyük ve her mahallemize hitap edecek bir proje. Çorlu’ya da hitap edecek bir proje. Tekirdağ’dan insanlarımız gelecek, Trakya’dan insanlar gelecek. Projemizi hayata geçiriyoruz. Göleti temizleyeceğiz onun ardından söz verdiğim gondolları getireceğiz. Saltanat kayıklarının siparişini de verdik. Göleti temizleyeceğiz. Bu tesiste sadece Ergene değil Trakya halkına hizmet edeceğiz. Burada yine göleti doldurduk. Zaman zaman eleştiri de aldık göleti dolduruyorlar diye. Burada da Allah’ın izniyle gençlerimiz 15 – 20 bin liraya değil 2 bin liraya, bin liraya düğünlerini yapacaklar. Orada da kır bahçemiz, kır düğün salonumuz olacak. Çocuklar için devasa oyun parkları olacak. Gençlerimiz için basketbol ve voleybol alanları olacak. Trakya’nın en büyük sosyal tesisini Ergene Belediyesi olarak hayata geçiriyoruz. Gördüğünüz gibi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Trakya’nın ender projelerinden bir tanesi olması için personelimiz çalışıyorlar. Allah’ın izniyle projeyi hayata geçireceğiz ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 

Haber/Sevay SÖNMEZ
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10